flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Затверджено перелік судів, органів та установ системи правосуддя, охорона яких здійснюється підрозділами Національної поліції та Національної гвардії

07 грудня 2017, 16:12

       Від 1 грудня 2017 року оприлюднено Постанову Кабінету Міністрів України  № 902 «Про затвердження переліків судів, органів та установ системи правосуддя, охорона яких здійснюється підрозділами Національної поліції та Національної гвардії»

 

                                    

            ПОСТАНОВА

від 1 грудня 2017 р. № 902

Київ

 

Про затвердження переліків судів, органів та

установ системи правосуддя, охорона яких

здійснюється підрозділами Національної поліції

та Національної гвардії

 

      Відповідно до пункту 39, підпункту 4 пункту 45 розділу XII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України від 2 червня 2016 р. № 1402-VIII «Про судоустрій і статус суддів» Кабінет Міністрів України постановляє:

  1. Затвердити:

перелік судів, інших органів та установ системи правосуддя, охорона яких здійснюється підрозділами Національної поліції, згідно з додатком 1;

перелік судів, інших органів та установ системи правосуддя, охорона яких здійснюється підрозділами Національної гвардії, згідно з додатком 2;

перелік судів, інших органів та установ системи правосуддя, охорона яких здійснюється технічними засобами охоронного призначення поліції охорони Національної поліції, згідно з додатком 3.

  1. Установити, що тимчасово в населених пунктах, розташованих на території проведення антитерористичної операції (на період до завершення антитерористичної операції), та в населених пунктах на тимчасово окупованій території України не здійснюється охорона судів згідно з додатком 4.
  2. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 9 листопада 2015 р. № 906 «Про забезпечення охорони судів, інших органів та установ судової системи, а також установ судових експертиз» (Офіційний вісник України, 2015 р., № 90, ст. 3042).

 

Прем’єр-міністр України                                                           В. ГРОЙСМАН

 

 

 Додатки, що додаються до Постанови