flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

28 березня 2017 року в Апеляційному суді Чернігівської області у координаційній нараді за участю голів та керівників апаратів місцевих загальних судів взяли участь голова суду Інна Смаль та керівник апарату Антоніна Борисенко

30 березня 2017, 12:26

 

 28 березня 2017 року в Апеляційному суді Чернігівської області у координаційній нараді за участю голів та керівників апаратів місцевих загальних судів області, на якій підбито підсумки роботи судів області у 2016 році,  взяли участь голова суду Інна Смаль та керівник апарату Антоніна Борисенко.

Проводив нараду голова апеляційного суду Садіг Тагієв.

З аналітичними доповідями виступили заступники голови апеляційного суду Геннадій Салай, Олена Мамонова.Вони охарактеризували головні показники діяльності судів, відзначили ряд позитивних на проблемних моментів, на які необхідно звернути увагу в майбутньому.

Начальник ТУ ДСА Михайло Целуйко прозвітував про здійснені протягом звітного року закупівлі товарів і послуг, роботу систем відеоконференцзвязку, аудіофіксвції, «електронного суду», тощо. Також окреслив плани на 2017 рік.

Підсумки наради підбив голова апеляційного суду Садіг Тагієв. Побажав усім великого терпіння на шляху необхідних реформ.

У другій частині наради керівний склад судів області зустрівся з головою ДСА України Зеновієм Холоднюком у рамках його візиту на Чернігівщину.

Голова ДСА України виступив з великою доповіддю про стан матеріально-технічного забезпечення судової влади в Україні у 2016 році (в порівнянні з попередніми роками), перспективи фінансування у 2017 році. Зокрема, він детально зупинився на забезпеченні та охороні судів Чернігівської області.