flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Сосницькому районному суді Чернігівської області відбулися збори суддів

24 квітня 2018, 15:21

          23 квітня 2018 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні суду  відбулися  збори суддів  Сосницького районного суду Чернігівської області, на яких  заслухано Звіт  голови суду  про підсумки здійснення судочинства у 2017 році, Звіт керівника апарату щодо  організаційного забезпечення роботи суду у 2017 році, обговорені питання  щодо  внесення змін до Засад використання автоматизованої системи документообігу Сосницького районного суду  та щодо обрання слідчого судді

      Збори суддів Сосницького районного  суду  Чернігівської області вирішили:

  1. Визнати відправлення правосуддя в Сосницькому районному суді в 2017 році таким, що здійснювалось на належному професійному рівні та таким, що відповідає вимогам ЗУ «Про судоустрій і статус суддів».
  2. Роботу керівника апарату суду Борисенко А.О. щодо  здійснення організаційного забезпечення суду, суддів та судового процесу, функціонування автоматизованої системи документообігу в 2017 році визнати такою, що відповідає вимогам ЗУ «Про судоустрій і статус суддів».
  3. Внести зміни до п.3.4 розділу 3 Засад використання автоматизованої системи документообігу  Сосницького районного суду Чернігівської області, доповнивши його підпунктом «перебування судді в нарадчій кімнаті більше ніж 2 дні».
  4. Обрати строком на три роки слідчим суддею Сосницького районного суду Данькова Олександра Михайловича.