flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сосницький районний суд посів 3 місце в конкурсі "Кращий місцевий суд Чернігівської області у 2017 році", старшого секретаря суду визначено переможцем в конкурсі "Кращий працівник апарату місцевого суду у 2017 році"

18 грудня 2017, 17:21

    15 грудня 2017 року у конференц-залі апеляційного суду Чернігівської області відбулися урочистості з нагоди Дня працівників суду.

    Зі щирими та теплими словами привітав присутніх голова суду Садіг Тагієв. Він  подякував суддям та працівникам апаратів судів  за сумлінну працю і відданість справі та побажав нових успіхів на професійній ниві.

    З привітанням до суддів та  працівників апатату суду  звернулася Голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Олена Євтушенко, яка завітала на свято. Садіг Тагієв та Олена Євтушенко вручили нагороди суддям Апеляційного суду Чернігівської області у відставці.

    Головою апеляційного суду  вручено Дипломи за  призові місця у конкурсі "Кращий місцевий суд Чернігівської області у 2017 році", "Кращий працівник апарату місцевого суду у 2017 році", «Кращий веб-сайт місцевого суду у 2017 році» та «Кращий працівник апарату Апеляційного суду Чернігівської області у 2017 році», проведеного до Дня працівників суду.

    Начальник територіального управління ДСА України Михайло Целуйко переможцям конкурсу  вручив  подарунки.

      Сосницький районний суд посів  3 місце  в конкурсі "Кращий місцевий суд Чернігівської області у 2017 році",  Марина Заруцька, старший секретар  суду   зайняла  1-ше місце в конкурсі "Кращий працівник апарату місцевого суду у 2017 році".  Переможці  нагороджені  Дипломами голови  Апеляційного суду Чернігівської області  та персональними комп’ютерами.