flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щиро вітаємо з Днем працівника суду!

14 грудня 2017, 10:11

       Щорічно  15 грудня судова система  України  відзначає День працівників суду.

      Судова гілка влади, відповідаючи вимогам часу, суспільним потребам та новим державотворчим завданням, відіграє вирішальну роль у реалізації та захисті  прав і законних  інтересів людини. Зараз вона проходить важливий етап реформування, результатом якого має стати підвищення довіри, доступності до судів  з боку суспільства, утвердження принципу верховенства права та створення надійного механізму захисту законних прав та інтересів громадян.

      Сьогодні перед нами стоять складні виклики та завдання, проте ми  переконані, що цей відповідальний шлях буде успішно пройдено завдяки професійності, відданості високим ідеалам справедливості та цінностям правової держави, розуму та порядності кожного з нас.

      З нагоди професійного свята щиро вітаємо весь колектив суду, голову суду у відставці М.В.Трофименка, суддю у відставці Ю.В. Мельниченка,   пенсіонерів, які  працювали в суді: В.О.Чернишову, Н.В.Плющ, І.В.Трояна, М.С. Мигун, А.Д.Кальченка. Всім  працівникам суду дякуємо за відчутну підтримку, взаєморо­зуміння, за сумлінне та професійне виконання своїх обов’язків. Нехай високий професіоналізм, досвід і знання будуть вірними помічниками на шляху втілення фундаментальних змін у суддівській системі України.

      Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, добра, мирного неба, наснаги , оптимізму, твердості й віри у цей непростий час. Хай  добро,  любов, достаток та благополуччя  завжди будуть у  ваших родинах!

      Голова суду              І. А. Смаль                              

      Керівник апарату       А.О. Борисенко