flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Друковані видання для розміщення оголошень про виклик до суду – 2015

24 березня 2015, 14:10

    Кабінетом Міністрів України видано розпорядження  № 41-р від 21.01.2015 року «Про друковані засоби масової інформації загальнодержавної та місцевої сфери розповсюдження, в яких у 2015 році розміщуються оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме, повістки про виклик підозрюваного, обвинуваченого та інформація про процесуальні документи».

Відповідно до процесуального законодавства у разі, коли місце проживання або перебування відповідача, третіх осіб чи свідків у справі невідомо, виклик до суду таких осіб здійснюється шляхом розміщення оголошення у друкованих засобах масової інформації.

Перелік друкованих засобів масової інформації, у яких розміщуються оголошення про виклик, визначається Кабінетом Міністрів України.

Вищезазначеним розпорядженням визначено друкованим засобом масової інформації загальнодержавної сфери розповсюдження, в якому у 2015 році розміщуються оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме, повістки про виклик підозрюваного, обвинуваченого та інформація про процесуальні документи, газету «Урядовий кур’єр».

  Також розпорядженням №41-р від 21.01.2015 року затверджений перелік друкованих засобів масової інформації місцевої сфери розповсюдження, в яких у 2015 році розміщуються оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме. В Чернігівській області таким друкованим засобом масової інформації визначено  газету  «Деснянська правда».