flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Україна з 23 вересня перейшла у жовту зону.

23 вересня 2021, 16:39

       Під час адаптивного карантину у жовтій зоні слід обов'язково дотримуватися обмежень з метою запобігання розповсюдженню коронавірусу - носити маски у приміщеннях підприємств, установ, організацій, дотримуватися фізичної дистанції у 1,5 м, користуватися дезінфікуючими засобами та ін..

При цьому уряд дозволив послаблення для людей, які отримали одну чи дві дози щеплення від коронавірусу.

Є кілька варіантів довести, що людина щеплена або не хвора на ковід: це ПЛР-тест, довідка про те, що людина перехворіла, електронний ковід-сертифікат у смартфоні або паперовий, який можна отримати у сімейного лікаря.

З метою застереження від розповсюдження коронавірусної хвороби в черговий раз нагадуємо про альтернативні шляхи звернення до суду і просимо  дотримуватися правил поведінки та обмежень, що встановлені на період карантину. 

         Рекомендуємо альтернативні шляхи зверненняя до суду:

  • електронною поштою: inbox@sn.cn.court.gov.ua,
  • телефоном (04655) 2-14-34, 2-17-56, факсом(04655) 2-02-24,
  • поштою (смт Сосниця, вул. Чернігівська, 54-М),
  • через підсистему Електронний суд. У цьому вам допоможе покрокова Інструкція про порядок реєстрації в системі "EASYCON" за посиланням https://easycon.com.ua/help_uk-ua.pdf,
  • передати документи працівнику суду (без відвідування приміщення), попередньо викликавши працівника за допомогою кнопки виклику, розміщеної зліва від вхідних дверей приміщення суду.

     Інформацію про стан розгляду справи ви можете дізнатися на сайті суду (https://sn.cn.court.gov.ua/) на головній сторінці: Інформація щодо стану розгляду справ.

     Під час дії карантину учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду через ресурс Easycon з використанням власних технічних засобів. Посилання на таку систему ви знайдете на головній сторінці сайті суду, вона має назву УЧАСТЬ У ВІДЕОЗАСІДАННІ.     

Пам’ятайте,  що найбільше багатство кожного - це здоров’я!