flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сосницький райсуд працює з дотриманням карантинних обмежень

23 лютого 2021, 15:31

      Постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104 з 24 лютого 2021 р. по 30 квітня 2021 року  на всій території України встановлюється “жовтий” рівень епідемічної небезпеки, відповідно до якого для фізичних та юридичних осіб установлено ряд обмежень.

      Сосницький районний суд працює згідно графіка роботи з дотриманням карантинних обмежень, установлених на вищезазначений період.

      З метою застереження від розповсюдження коронавірусної хвороби в черговий раз нагадуємо про альтернативні шляхи звернення до суду:

·         за допомогою електронної пошти: inbox@sn.cn.court.gov.ua,

·         телефоном (04655) 2-14-34, 2-17-56, факсом(04655) 2-02-24,

·         поштовим відправленням (вул. Чернігівська, 54-М, смт Сосниця, 16100),

·         через підсистему Електронний суд. У цьому вам допоможе покрокова Інструкція про порядок реєстрації в системі "EASYCON" за посиланням: https://easycon.com.ua/help_uk-ua.pdf,

·         передати документи працівнику суду (без відвідування приміщення), попередньо викликавши працівника за допомогою кнопки виклику, розміщеної зліва від вхідних дверей приміщення суду.

     Інформацію про стан розгляду справи ви можете отримати на сайті суду (https://sn.cn.court.gov.ua/) на головній сторінці: Інформація щодо стану розгляду справ.

     Під час дії карантину учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду через ресурс Easycon з використанням власних технічних засобів. Посилання на таку систему ви знайдете на головній сторінці сайті суду за  посиланням:  УЧАСТЬ У ВІДЕОЗАСІДАННІ.     

     Шановні відвідувачі суду!

     Просимо  дотримуватися правил поведінки та певних обмежень, що встановлені на період дії карантину: вдягати захисні маски, регулярно користуватися дезінфікуючими засобами, дотримуватися соціальної дистанції та ін.