flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

21 січня 2021 року у приміщенні Сосницького районного суду відбулися збори суддів

22 січня 2021, 12:22

        На порядку денному були наступні питання:

  1. Звіт голови Сосницького суду за 2020 рік.
  2. Звіт керівника апарату Сосницького районного суду за 2020 рік.
  3. Розгляд інших питань внутрішньої діяльності суду.

            Підведення підсумків роботи Сосницького районного суду за 2020 рік розпочалося із виступу голови суду Андрія Стельмаха із звітом про результати та ефективність діяльності суду, до відома присутніх було донесено інформацію про основні показники роботи суду, судове навантаження, стан та якість здійснення судочинства, тощо.

           Підсумовуючи викладене, голова суду зауважив, що усі кількісні та якісні показники здійснення судочинства Сосницьким районним судом підтримуються на належному рівні. Правильне і своєчасне вирішення переважної більшості судових справ забезпечено у результаті сумлінної те ефективної роботи суддів та працівників апарату суду.

            Роботу суду по здійсненню судочинства в суді визнано такою, що відповідає вимогам ЗУ «Про судоустрій і статус суддів».

            По другому питанню виступила керівник апарату Антоніна Борисенко та прозвітувала про організаційне забезпечення роботи Сосницького районного  суду в 2020 році, зокрема: виконання плану роботи  суду за 2020 рік,  належне функціонування АСДС, роботи КП «Д-3», ведення обліково-статистичної роботи, матеріально-технічне забезпечення та інше. Вона   відмітила,  що робота у апараті суду раціонально організована та спрямована на максимальне підвищення ефективності правосуддя та створення належних умов діяльності суду, працівники апарату суду сумлінно виконують свої  обов’язки, дотримуються етичних норм поведінки та трудової дисципліни,  вивчають та підтримують інновації у роботі, вчасно виконують поставлені завдання.

Роботу керівника апарату суду  визнано такою, що відповідає вимогам ЗУ «Про судоустрій і статус суддів».

         Зборами суддів розглянуті інші питання щодо  внутрішньої діяльності суду.